LA SANNHETEN BLI HØRT!

Vi er IKKE onde. Vi skader ikke eller forfører mennesker. Vi er ikke farlige. Vi er vanlige mennesker som deg. Vi har familier, jobber, håp og drømmer. Vi er ikke en kult. Denne religionen er ikke en spøk. Vi er ikke det du tror vi er etter å ha sett på TV. Vi er ekte. Vi ler, vi gråter. Vi er seriøse. Vi har en sans for humor. Du trenger ikke være redd for oss. Vi er ikke ute etter å konvertere deg. Og vær så snill ikke prøv å konvertere oss. Bare gi oss den samme retten vi gir deg - å leve i fred. Vi er mye mer lik deg enn du tror
~Margot Adler~

Når man definerer seg selv som hedning, betyr dette at hun eller han følger en jord eller naturreligion, man ser at det guddommelige manifesterer seg i alt som er skapt. Naturens sykluser er våre helligdager, jorden er vårt tempel, plantene og skapningene er våre partnere og lærere. Vi tilber en tveenighet som er både maskuling og feminin, en mor Gudinnen og en far Gud, som sammen skapte alt som er, var, og som vil være. Vi respekterer livet, setter pris på den frie vilje til sansende dyr, og aksepterer helligheten i alt som er skapt.
~Edain McCoy~


(Oversatt fra Scott Cunningham; Living Wicca)Hvis du har en Web side om Heksekunst, Wicca, Paganisme, Magi eller en annen Natur religion, og går under loven "Skad ingen", så vær så snill og plasser bildet under på dine sider og link hit; http://idun.wicca.no/bos/sannheten.html.Kopier og lagre dette bildet! Vær så snill ikke link til min server.


Noen av de blant mange som har linket
Sirkel i Oslo
Bram's Wicca side
Avalions web
Gilleleye's hjemmeside
Denne siden fungerer som en nordisk versjon av "Let the thruth be heard" fra Catala's Wicca Page. La sannheten bli hørt! Vær Velsigna.

Tilbake til Book of Shadows

Tilbake til Hovedsiden