Her har jeg listet opp noen av de bøkene jeg kjenner til som omhandler magi, heksekunst, Wicca, paganisme, ritualer osv osv. Alle bøkene her kan du få kjøpt hos Bokkilden, og det hadde vært ekstra hyggelig om du kjøpte dem ved å klikke deg videre fra denne siden. Det koster litt å ha disse sidene gående, og når du kjøper bøker herfra, får jeg bittelitte granne av Bokkilden. Jeg har vært litt tvilende til formidlende avtaler før, men siden jeg er enormt fornøyd med Bokkilden selv, så tenkte jeg at det kunne ikke skade å hjelpe andre på vei med bokleting!


Få tak i alt du
vil ha hos Bokkilden

Denne siden vil jeg bruke til bøker om Wicca, paganisme, heksekunst og okkultisme. I tillegg har jeg laget en egen anbefalt bokliste for divinasjonsprodukter som runer, tarot, astrologi.

MÅNEDENS ANBEFALTE BOK
- Mai
- April

- Mars

Vivianne Crowley
Wicca - the old religion in the new milennium

Pris: 141,-

Kjøp den hos Bokkilden

En må ha bok for alle som vil vite hva Wicca går ut på. Vivianne Crowley forklarer og beskriver både de grunnleggende prinsipper innenfor Wicca såvel som de mer videregående. Blant annet historie, alle innvielsene og deres betydninger, guden og gudinnens rolle, elementene, sabbater, covenpraksis osv osv. ANBEFALES!

 

Vivianne Crowley
Wicca - den game religionen i det nye årtusen

Pris: 285,-

Kjøp den hos Bokkilden
Vivianne Crowleys ypperlige bok oversatt til norsk.


Ann Moura/Aoumiel
Green Witchcraft

Pris: 155,-

Kjøp den hos Bokkilden

Min første bok om heksekunst, og kanskje den beste. Detaljerte ritualer for hver sabbat, og en drøm for den som trenger litt hjelp på veien med Tarot, Runer, urter og mye annet. Ann Moura klarer virkelig å skape en flott bok som kan være like nyttig for begynnere som viderekomne!

 

 

Dalua (red.)
Magi og Heksekunst

Pris: 250,-

Kjøp den hos Eutopia

En HELNORSK bok som sammenfatter en rekke artikler innenfor Wicca, Shamanisme, Runer, Åsatru, og mye mer. ANBEFALES! Boken har solgt i over 3000 eksemplarer, og kommer nå i ny og forbedret utgave i slutten av November. For bestilling, se Eutopia forlags nettsider.

 


The Witches' Goddess

Pris: 141,-

Kjøp den hos Bokkilden

En flott bok som tar for seg gudinnens mange perspektiver og ansikter. Inneholder også gode ritualer for flere ulike gudinner, og også en imponerende alfabetisk liste over ulike gudinner.

Susan Bowes
Håndbok for hekser : veiledning i positiv heksekunst

Pris: 268,-

Kjøp den hos Bokkilden

Boken er en fullstendig innføring i de gamle ritualene som baserer seg på intuisjon, følelser og fornemmelser av mysteriene i naturens verden. For alle med et åpent sinn har Susan Bowes skrevet en kompakt men like fullt detaljert arbeidsbok for nybegynneren

 

 

Marian Green
A Witch Alone: Thirteen moons to master natural magic

Pris: 127,-

Kjøp den hos Bokkilden

Boken har blitt omtalt som uvurderlig for enhver nykommer, og det var derfor jeg kjøpte den i utgangspunktet. Green gir en fullstendig innføring i hvordan man kan leve med og mestre "natural magic".

 

 

Starhawk
Spiral dance

Pris: 183,-

Kjøp den hos Bokkilden

Den originale boken som brakte Gudinne-tilbedelse til den offentlige øye, og som har feiret sitt 10 års jubileum. Likevel beholder den sin plass blant preferert Wicca litteratur, med sitt spesielle fokus på de feminine sider av Wicca. Hun har i den nyeste utgaven tatt hensyn til den voksende mannlige interessen for Wicca i tillegg. Hvis man er interessert i dagens Wicca eller Wicca som en livsvei, vil denne boken være av stor verdi.

Doreen Valiente
Witchcraft for tomorrow

Pris: 113,-

Kjøp den hos Bokkilden

DESIDERT en av de BESTE bøkene om Wicca og heksekunst! Doreen Valiente arbeidet sammen med Gerald Gardner i hans tid og har levde som fulltidsheks i mange år før hun døde i fjor. Mange omtaler henne som "Wiccas mor", og denne boken er et av bevisene på dette. Synes jeg da! ANBEFALES!

 

Vivianne Crowley
Principles of Wicca

Pris: 82,-

Kjøp den hos Bokkilden

Et moderne synspunkt på wicca som forklarer filosofien og praksisen i tradisjonen. Inkluderer også en begynner guide til Wicca som øvelser for spirituell og magisk utvikling, enkle ritualer, lage magiske redskaper m.m. Som sagt, Vivianne Crowley er utrolig dyktig. ANBEFALES!

 

 

Margot Adler
Drawing down the moon

Pris: 184,-

Kjøp den hos Bokkilden

En av klassikerne innenfor ny paganistisk litteratur. Margot Adler skildrer et Wicca og paganisme-miljø på 70 og 80-tallet, da det ikke var en selvfølge å finne beskrivende bøker om dette emnet. Dette var før Silver Ravenwolf og Scott Cunningham skrev Wicca-bøker i fleng for å tjene penger, og verdien i Adlers bok er tidoblet mye av det de har prestert til nå. Anbefales!

Silver Ravenwolf
Teen Witch

Pris: 155,-

Kjøp den hos Bokkilden

Jeg tar med denne boken på listen fordi den er mye omtalt både positivt og negativt. Det amerikanske Wicca-kicket gjorde at det ble behov for å introdusere ekte var til ungdommen, og det sto Silver Ravenwolf for. Med introduksjonskapittel til bekymrede foreldre og hele pakka. Boka er likevel flott har jeg hørt, og en bra start for enhver tenåring.

 

Silver Ravenwolf
To ride a Silver Broomstick

 

En av de kanskje mest kjente nybegynner-bøkene innenfor heksekunst og Wicca. Den amerikanske forfatteren skriver lettfattelig og pedagogisk, og bøkene hennes skal roses fordi de er enkle å forstå og har mye bra innhold til tross for påstått kommersialitet.

 

 

Janet and Stewart Farrar
Eight sabbats for witches

Pris: 238,-

Kjøp den hos Bokkilden

Presenterer de detaljerte og dramatiske ritualene for de åtte sabbatene. De bruker sin egen Book of Shadows som utgangspunkt, og gir et helhetlig og SVÆRT informativt bilde på de åtte sabbatene. Trenger du fyldig og god innføring i feiringene, er dette boken for deg!

 

 

Rae Beth
Hedge Witch
A guide to solitary witchcraft

Pris: 99,-

Kjøp den hos Bokkilden

Hedge Witch er en guide til den eldgamle veien som landsbyen visdomskvinne, og gir vid informasjon om paganisme og naturlig magiJane and Stewart Farrar
A Witches' Bible
The complete witches handbook

Pris: 183,-

Kjøp den hos Bokkilden

En komplett guide til heksekunst. Boken er en sammenfatning av "The Witches' Way" og "Eight sabbats for witches" og sies å være en godt som komplett bok for enhver.


Janet and Stewart Farrar
The Witches' Way

Pris: 393,-

Kjøp den hos Bokkilden

En av Farrar-parets flotte bøker. Inneholder prinsipper, ritualer og trosretninger innenfor moderne heksekunst.
Alle innvielsene, Rensninger, Book of shadows, gudinneritualer m.m.

 

 

Scott Cunningham
The Complete book of Incense, Oils and Brews

Pris: 183,-

Kjøp den hos Bokkilden

Denne nye utgaven har blitt svært utvidet etter forespørsel fra hans lesere. Nå finnes ny informasjon om ingredienser, forberede oppskrifter, rituelle såper, pulver m.m. Bruk disse redskapene til å utheve skjønnhet, utvikle psykisk persepsjon, øke selvtillit, hjelpe til med astralreise og mere.


Dion Fortune
The Mystical Qabalah

Pris: 183,-

Kjøp den hos Bokkilden
En ypperlig innledning og innføring i Qabalaen slik den tolkes utfra et vestlig og magisk perspektiv.